تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP

قابل استفاده در هتل ها، صنایع غذایی، کشاورزی، رستوران ها و فست فودها

 چرا HACCP؟

صرفه جویی مالی( حفظ منابع مالی سازمان  ، کنترل سریع و موثر خطرات احتمالی )

افزایش اعتبار برای سازمان(جلوگیری از بیمار شدن مشتری، تطابق با استانداردهای بین المللی)

 

 در HACCP چه کاری انجام می دهیم؟

 بررسی مخاطرات

 شناخت نقاط کنترل بحرانی

 طرحریزی سیستم کنترل و پایش نقاط بحرانی  

 ارزیابی عملکرد و بهبود سیستم کنترل و پایش نقاط بحرانی 

  • ایران ، گیلان ، رشت ، بلوار شهید بهشتی ، نرسیده به سازمان صمت ، ساختمان نگین ، طبقه دوم  واحد 2
  • 09118080951
  • 09114594280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  •  اینستاگرام

حوزه های مشاوره ما

توسعه و راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی

مالی و سرمایه گذاری

منابع انسانی

ثبت و امور حقوقی 

بازاریابی و تجارت

سیستم های مدیریت کیفیت

دریافت مشاوره

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Captcha
Top