تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP
قابل استفاده در هتل ها، صنایع غذایی، کشاورزی، رستوران ها و فست فودها
چرا HACCP؟
صرفه جویی مالی( حفظ منابع مالی سازمان ، کنترل سریع و موثر خطرات احتمالی )
افزایش اعتبار برای سازمان(جلوگیری از بیمار شدن مشتری، تطابق با استانداردهای بین المللی)
در HACCP چه کاری انجام می دهیم؟
بررسی مخاطرات
شناخت نقاط کنترل بحرانی
طرحریزی سیستم کنترل و پایش نقاط بحرانی
ارزیابی عملکرد و بهبود سیستم کنترل و پایش نقاط بحرانی