سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی Iso 22000:2005

قابل استفاده در هتل ها، صنایع غذایی، کشاورزی، رستوران ها و فست فودها

 چرا 22000؟

صرفه جویی مالی( استفاده بهینه از منابع، کنترل سریع و موثر خطرات احتمالی )

افزایش اعتبار برای سازمان(رقابت در بازارهای داخلی و خارجی، انطباق با مقررات حقوقی)

 

در 22000 چه کاری انجام می دهیم؟

 شناسایی الزامات قانونی اختصاصی سازمان

 تعیین اهداف ایمنی مواد غذایی

  طرحریزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

 تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل احتمالی

 ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

 بهبود سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

  • ایران ، گیلان ، رشت ، بلوار شهید بهشتی ، نرسیده به سازمان صمت ، ساختمان نگین ، طبقه دوم  واحد 2
  • 09118080951
  • 09114594280
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  •  اینستاگرام

حوزه های مشاوره ما

توسعه و راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی

مالی و سرمایه گذاری

منابع انسانی

ثبت و امور حقوقی 

بازاریابی و تجارت

سیستم های مدیریت کیفیت

دریافت مشاوره

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Captcha
Top