سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی Iso 22000:2005
قابل استفاده در هتل ها، صنایع غذایی، کشاورزی، رستوران ها و فست فودها
چرا 22000؟
صرفه جویی مالی( استفاده بهینه از منابع، کنترل سریع و موثر خطرات احتمالی )
افزایش اعتبار برای سازمان(رقابت در بازارهای داخلی و خارجی، انطباق با مقررات حقوقی)
در 22000 چه کاری انجام می دهیم؟
شناسایی الزامات قانونی اختصاصی سازمان
تعیین اهداف ایمنی مواد غذایی
طرحریزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل احتمالی
ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
بهبود سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی